Lundeby-logo-HQ-HV_Transp

äntligen på vägen igen!

Lundeby Vinterseminar 2022

“Pandemic kick-off”
I perioden 28 januar – 9 februar är vi på turne med ännu ett spännande vinterseminarie!

Önskar dig välkommen till

Lundebys Vinterseminar 2022

Vi besöker 9 städer i Norge och Sverige under turnén.
Vårt mål är att vi ska komma till dig med ett spänande föredra och fina nyheter, så att du får en inspirerande dag att utveckla dig och ditt företag.

Det är som vanligt lagt upp till ett fullt dagsprogram kl.09:00-17.00. Utöver ett spännande program är det ett fint tillfälle att träffa kollegor och äta god mat. Med ny inspiration och konkreta tips vill Lundeby Vinterseminarie bidra till att du får en kanonstart på 2020.

Vi ser fram emot att ses!

   

Se filmklipp från seminariet på Gardermoen 2019

HÄR PRESENTERAR VI

Föredragshållare 2022

Här presenterar vi stolt ett fint gäng föredragshållare som kommer ge dig en mycket bra start på det nya året.

Therése Asplund

UNDER WATER

Therése Asplund

FOTOGRAF

Therese Asplund är en internationellt prisbelönt porträttfotograf från Sverige med en stor passion för ljus. Hon startade för mer än femton år sedan porträttstudion Ateljé Linslusen i vackra Dalarna och driver nu även Fotograf Therese Asplund AB som jobbar med kommersiella kunder. Detta gör att en arbetsvecka kan innehålla allt från nyföddbebisar och brudpar till företagsporträtt, mode och arkitektur.

Vid sidan av de betalda uppdragen har hon alltid några mer eller mindre galna egna projekt på gång. I dessa experimenteras det hej vilt med både styling, fototeknik, locations och ljus. Allt för att lära nya saker och att hålla passionen för fotografin levande. Bilder från dessa projekt blir inte sällan tävlingsbilder och hon har topplaceringar i både FEP awards och WPE awards, samt flera SM-titlar, på meritlistan.

Förutom fotograferandet brinner Therese för att hjälpa till att utbilda och utveckla andra fotografer. Hon har under flera år jobbat som lärare på både Nikon School, Moderskeppet och Zoom fotoresor och driver sedan fyra år det egna workshopkonceptet ”Play to learn”. Där ordnar hon resor och träffar, både i Sverige och utomlands, som syftar till att föra fotografer tillsammans för att inspireras och lära av varandra.

Då ljuset är Therese stora passion är hon väldigt stolt över att vara internationell ambassadör för Elinchrom och i somras blev hon även utsedd till internationell ambassadör för Nikons Z- serie och blev en Z creator.

Therese älskar att jobba med människor och ska man beskriva henne som person tror jag kreativ, driven, nyfiken och glad, är ord som passar bra. Och kanske även lite galen….

Vi22_DSC8593g

Föredrag

Brinna för fotografering och tjäna pengar.

-Hur du får din kund att betala dig för att välja den typ av fotografering du brinner för? 

-Popup-studio – jag visar praktiskt hur man gör en setup för finartporträtt ”hemma hos” en kund. 

-Hvordan skape unike bilder? Bakom kulisserna på Therese projekt med ljussatta modellbilder under vattnet. 

-Lär av Therese hur dina egna projekt kan utveckla dig till nya höjder! 

John Hagby

FOTOGRAF

John Hagby har under större delen av sitt liv haft fotografering som passion och speciellt fördjupat sig i detaljer och de tekniska möjligheterna.

Sedan 2014 har John tagit topplaceringar i Svenska Mästerskapet i Fotografi där kategorierna Klassiskt Porträtt och Fine Art har legat i fokus. Han har under många år också varit en del av det svenska landslaget i fotografi.

 Med sitt sätt att kombinera sitt teknikkunnande kring fotografi med studioblixtar och kreativitet, så har John hittat ett bildspråk som varierar och som tilltalar hans kunder.

Johns uppfattning är att ”-Tekniken skall sitta i ryggmärgen och får inte vara en issue om man skall lyckas fånga unika ögonblick.”

Med tekniken på plats och sitt sätt att arbeta blir Johns fotografering både tids- och kostnadseffektiv, vilket hans kunder uppskattar och som han själv tjänar på.

Hans unika tekniska färdigheter har också gett honom möjligheten att vara en uppskattad representant för AIFO AB, där han får arbeta med den senaste tekniken inom ljussättning. Detta kombinerar han idag med arbetet som professionell fotograf.

Vi20_skriet_1700

Föredrag

Driv business med hjärtat med styr med hjärnan!

-John visar live hur kreativ ljussättning kan ge dig bättre och mer spännande bilder.

-Lär hur du ökar lönsamheten med ett effektivt arbetsflöde, från exponering till kundleverans.

Vi20-cirkel-separ-bringsd
Vi20-cirkel-separ-vi19
Vi20-cirkel-separ-lunch

LUNDEBYS TURNE

Platser

Se vilken plats som är närmast dig…

Quality Hotel Panorama

Quality Hotel Waterfront

Quality Hotel Edvard Grieg

Quality Hotel Residense

Clarion Hotel Ernst

Clarion Hotel Gardermoen

Plats kommer…

Plats: Atelje Marie

Plats: Fotograf Jenny Sandberg

Information

Uppdateringar...

Följ med på denna sidan, facebook eller instagram för Vinterseminaruppdateringar.

Vi20-cirkel-separ-KAL

VI ÖNSKAR ER VARMT VÄLKOMNA

VD – Kåre Anders Lundeby