Clarion Hotel & Congress Oslo

OVERSIKT

Her finner du kart over seminarområdet.
Åpent 09:00-18:00

LUNDEBY VINTERSEMINAR 2019

UTSTILLERE

Lundeby & CO

Lundeby vil som vanlig ha en stor utstilling av flotte fotoprodukter. Vinterseminaret er stedet hvor vi introduserer årets nyheter og hvor du kan sikre deg nye produkter til supre priser!

I messeområdet har vi med oss følgende samarbeidspartnere.

Vi19-fotocare-d800

Fotocare

Som tidligere år vil Fotocare være tilstede under Lundeby vinterseminar på Gardermoen.

Benytt anledningen til å få ditt kamera renset og snakk med oss om service og vedlikehold av ditt fotoutstyr når du er på seminaret. kamera for rens.

Vi trekker ut en heldig vinner av de som renser kamera hos oss og premien er en gratis AF tilpassing av et kamera og inntil 3 objektiver.

Vi19-interfotobygg

Interfoto

Interfoto håndplukker det ypperste på markedet som passer våre kunder, det vil si alle profesjonelle brukere og alle med lidenskap for fotografi. Det finnes en jungel av produkter der ute, så Interfotos stab siler kun ut det beste som vi vet leverer på både prestasjon, fleksibilitet og holdbarhet.

Vi19-profoto-b10-profile-productportrait

Profoto

För 50 år sedan bestämde sig våra grundare Conny Dufgran och Eckhard Heine för att skapa den allra bästa blixten för de allra bästa fotograferna – och de lyckades. De satte en standard som vi inte bara strävar efter att hålla – utan att överträffa.

Norges fotografforbund er representert

Lundebys sammearbeidspartner på Fotosky